Why an application developer might choose to run an application over UDP rather than TCP?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullah Alqhtani , Banking Operations officer , Al Rajhi Services
تاريخ النشر: 2017/01/25
Adams Audu
من قبل Adams Audu , Field Service Engineer , Lightmustshine Electrical Works

It is   because some applications do not need the reliable data transfer provided by TCP

Abed rahman Hajj hussein
من قبل Abed rahman Hajj hussein , Senior technician , ZOD

because in case of udp the communication and transferring data is more faster than in case of tcp