Peripheral Blood picture of Acute Myeloid Leukaemia?

تم إضافة السؤال من قبل Subramanyan Ramakrishna Nadar Shankaranarayanan , Specialist Pathologist , Kasturba Medical College and National Hospital ,Abu Dhabi
تاريخ النشر: 2017/01/25
rajeev saxena
من قبل rajeev saxena , associate professor in pathology , medical college

High leucocyte count with more than 20% blast cells having auer rods or showing myeloid differentiation

Ayesha Ramzan Ramzan
من قبل Ayesha Ramzan Ramzan , Post graduate resident , Mayo Hospital Lahore

immature lymphocytes with auer rods

shahzad ali memon
من قبل shahzad ali memon , Specialist , Ministry of Health

the peripheral blood film in aml shows mombalsts

Afeefa P A
من قبل Afeefa P A , Medical Laboratory Technologist , Modern Diagnostic Centre

Peripheral blood film of a patient with acute monocytic acute myelogenous leukaemia showing monoblasts

Acute myelogenous leukaemia