How we do inspection of building which is under construction? which things are more necessary to be checked?

تم إضافة السؤال من قبل Atiq Ur Rehman , Civil Engineer , Zig Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2017/01/25
sanjay Kumar
من قبل sanjay Kumar , Project Manager MEP , Marine Airconditioning & refrigeration Co.

Safe Access,Proper Working Condition,Fall Protection,Proper Light & Ventilation, Design Competency acessibility t

randy gallano
من قبل randy gallano , Safety Manager , Andheri (East

Check first the safe access, fire exits, assembly point area, lights, falling objects, fall protection, slab openings, fire fighting, competent people and many more.

ISHTIAQ AHAMED
من قبل ISHTIAQ AHAMED , PROJECT ENGINEER , ATTIC DEVELOPMENTS LTD

FIRSTLY WE HAVE TO CHECK BUILDING LABOR SAFETY... AFTER WATCHING SAFETY WE SHOULD FOLLOW THE DESIGN   TO BUILD A STRUCTURE....

iftikhar mian
من قبل iftikhar mian , SUPERVISOR , PAKISTAN AIR FORCE

MATERIAL QUALITY AND BASE OF BUILDING,