Why do applicants find it difficult to secure job these days?

تم إضافة السؤال من قبل Yussuff mogaji , Sales Coordinator/ Executive , JeckoJehu Commercial Broker
تاريخ النشر: 2017/01/26
kamran khalid
من قبل kamran khalid , Accountant , Callguard Security Services

Modren world private organisation need a labour not a family employee, so every one want to become a family employee. " Love, Integrity,Hardwork"