ما أهم المهارات اللازمة للتقدم لوظيفة مدرب ومستشار تربوى بشكل عام؟

تم إضافة السؤال من قبل حذيفة السيد عبدالمعطى , مدرب نفسي , مدارس سيدى جابر للغات
تاريخ النشر: 2013/10/04
jihad abdo
من قبل jihad abdo , معلمة لغة عربية , مركز تعليمي

الخبرة وفن التعامل مع الاخرين

Mariam Youssef
من قبل Mariam Youssef , English Teacher and coordinator , Elquds International School

The first impression always lasts...As a result, you should be self cofident, honest and wise. Besides, your rich knowledge,updated researches and serious work will surely lead you to success.