الطريقة الجيدة في خلق بيئة عمل بين جنسيات متعددة و جنسين مختلفين؟

تم إضافة السؤال من قبل yasser alhyani , أمين سر دائرة مع تكليف بإدارة قسم , ديوان المظالم ( المحكمة الإدارية )
تاريخ النشر: 2017/01/31
karim taher
من قبل karim taher , sales manager , آمان للوساطة التامينية

اول واهم حاجه الغي اي نوع من انواع الفوارق بينم الموظفين لا لون ولا جنسية ولا لسان ولا نوع الكل سواسية في العمل موظفين مطلوب منهم انهم يأدوا العمل الي عليهم للوصل للنجاح والي يميزهم عن بعض مين الي عارف الطريق وناجح انه يوصل لهدفه

لو حسوا بده حيكون فريق واحد بالرغم من اي اختلاف