What are the key factors of a successful project? and explain!

تم إضافة السؤال من قبل April Salvador , Sr. Software Developer/Project Leader , TechnipFMC
تاريخ النشر: 2017/02/06
Ashraf ELBasyouni
من قبل Ashraf ELBasyouni , PMO DIRECTOR , Hydro for Environmental and Infrastructure Studies

Scope ,Time ,Cost,Quality , alignment with business case .

Mahmood Shahid
من قبل Mahmood Shahid , Director , Capital Development Authority

The success of  a project is that it must be completed with in specified cost, scope and time, of course quality is an implied constraint or obligation.