مقارنة MS Project مع 6 Primavera 3 Or Primavera ?

تم إضافة السؤال من قبل mohammed babeker , project manager , Raak Al-Jazirah Est. For Contracting & Maintenance
تاريخ النشر: 2017/02/07
Kathy Castle
من قبل Kathy Castle , Project Controls Specialist /Forensic Claim Analyst /Consultant , Freelance

Both Primavera and Ms Project have pros and cons. Selection of the software is based on your requirements. You can read the comparison of MS Project vs Primavera.

narasimha raja
من قبل narasimha raja , Planning Engineer , orbital

Present Primavera P6 is the best software