Whats the number of bit used by the IPV6 address?

تم إضافة السؤال من قبل MUHANNAD ABDULLAH ALI ABDULLAH , SENIOR INCIDENT MANAGER , JNCO
تاريخ النشر: 2017/02/11
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

The address field in IPv6 is 128 bits. This means larger address space compared to IPv4 which has 32 bits

Ankit Bihari
من قبل Ankit Bihari , HERITAGE INSTITUTE OF TECHNOLOGY

THERE ARE 128 BITS IN AN IPV6 ADDRESS

Mohammad Ajij Mangalgiri
من قبل Mohammad Ajij Mangalgiri , Technical Support Specialist , Infosys

The number of bit used by IPv6 address is 128 bit and IPv4 address is 32 bit