Which modular plc (brand) is best for chemical mixing project?

تم إضافة السؤال من قبل Md Shaikat Raihan , Additional Director , Walton Hi-Tech Industries Ltd.
تاريخ النشر: 2013/10/05
Amr Eltaweel
من قبل Amr Eltaweel , Lead Automation Engineer (Engineering Supervisor) , Schneider Electric

Hi ,

I think all modular PLCs suitable with chemical mixing , but the point to choose the best eclousre or panel for ypur automation system , it should be more than ip66 , with speical fan and filters