Activities with zero time duration are referred to as?

A. Noncritical path activities.

B. Critical pathactivites.

C. None of the other alternatives apply.

D. Slack time activities.

E. Dummies

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/02/24
hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thank you for the invitation

Option E

Ahmad Mohammed
من قبل Ahmad Mohammed , Project Manager , ReachIT Solutions

C. Slack Time Activities as in Project Management the amount of time is called float or slack.

Nadjib RABAHI
من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account

Option - B :  Critical pathactivites.

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Thank you for invitation. I seem option E. Dummies is good answer.

Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

I will go with option C ; I do not think PMI uses the term dummies.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

In my opinion - E. Dummies

Sumaiyah Bhatti
من قبل Sumaiyah Bhatti , Account Manager , ALTAVIA GROUP - MARKETING SERVICES PARTNER

they are called Slack Time Activities