What are The Unmistakable Signs A Company Doesn't Care About Customer Service?

تم إضافة السؤال من قبل Shukri Ibrahim , Administration Officer , Rezayat Company Ltd
تاريخ النشر: 2017/02/27
Murtaza Nogamawala
من قبل Murtaza Nogamawala , Merchandiser , M. H. Alshaya Company

Neglecting to train, reinforce and re-train employees in both the fundamentals and the finer points of customer service.