I am a filipino and i'm looking for a job in doha, qatar. how can i easily find a job?

تم إضافة السؤال من قبل Alein Cortez , Staff Nurse , APALIT RURAL HEALTH UNIT I
تاريخ النشر: 2013/10/05
Marvin Villar, CPA, MBA
من قبل Marvin Villar, CPA, MBA , Senior Accountant , MMG Qatar (MAC MENA Group) (A Partner Agency of The Publicis Groupe) (formerly known as Mac DDB Qata

hi alwyn, still looking for Acounting job kindly send your CV to kamille.wei/at/mmgqatar.com