How to recover dropped table in sql?

Specify the command and scenario in which we can retrieve dropped table

تم إضافة السؤال من قبل satish kadam , Deputy General Manager - Analytics & Operations , Reliance Communications Limited hin
تاريخ النشر: 2017/02/28
Mostafa Mohamed
من قبل Mostafa Mohamed , Solution Develoer , Link Development

This Is Not Possible From In Side SQL Server It Self If The Transaction Has Been Committed ,That's Why It's a Good Practice To Keep A Back Up  Of You Data .

Any Way  Right Now You Have To Starting Looking For Third Party Tool That Might Help You Retrieving Dropped TablesWith A Little Search Found a Tool Called ApexSQL Recover For You ... Read More About That