I am looking for QHSE Manager job at Egypt, Dubai or Kuwait any advice? thank you all

I am looking for QHSE Manager Job any in Egypt, Kuwait or Dubai any advice ?

تم إضافة السؤال من قبل Naglaa Hashem , Deputy Director of Marketing , Sheikh Zayed Specialized Hospital
تاريخ النشر: 2017/03/02
James Riddoch
من قبل James Riddoch , HSE Advisor (TechIOSH) , Gulfkey Stone

HI Naglaa,

I will be available in 17 days.