How can I get a SQL work in Dubai Or Qatar For Fresh Graduate?

تم إضافة السؤال من قبل Moath Almasri , IT Operations & Service Desk , Middle East Payments Services MEPS
تاريخ النشر: 2017/03/05
Mohamed Ahmed Mansour
من قبل Mohamed Ahmed Mansour , Technical Director & Implementation Head , United Quality Information Systems

there training center in dubai can help you in sql server course till to be expert , and after this you can join any company as database administrator

koenig-dubai