Can you enumerate the four major management process?

تم إضافة السؤال من قبل Arlene Ondez , Registered General Nurse , Home care center(contract of service at First Dental Center Doha)
تاريخ النشر: 2017/03/08
Tariq Hussainan
من قبل Tariq Hussainan , Information Technology Consultant , Saudi Ports Authority

Generally, they are : planning, organizing, leading, and controlling.

But it depends on the business you manage, and the management book you read, you’ll find many other definitions.

Ahmad Medhat Mahmoud Himmat
من قبل Ahmad Medhat Mahmoud Himmat , Sales Supervisor , Zagzoog Company

planning, organizing, leading, controlling