How to protect any document in Microsoft Excel 2010 ?

تم إضافة السؤال من قبل jhangeer bazmi , Freelance Graphics Designer
تاريخ النشر: 2017/03/09
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

To protect the sheet, you can right click on that specific sheet and click on the  "protect sheet" option!

Oluwasegun Odiase
من قبل Oluwasegun Odiase , Planning officer , FEDERAL AIRPORTS AUTHORITY OF NIGERIA (F.A.A.N)

File tab >> Choose info >> Protect workbook.

MUJEEB RAHMAN THURAKKAL
من قبل MUJEEB RAHMAN THURAKKAL , ASSISTANT MANAGER , KOTAK MAHINDHRA BANK INDIA

File tab>then info>> protect work book

MohamadSabir Zainudin
من قبل MohamadSabir Zainudin , office clerk , Ajman Market Cooperative Society

A strong protection is to put password. File tab then choose how to protect it via password.

Asif Islam
من قبل Asif Islam , Senior Mechanical Draftsman , Al Wedad Contracting Co.

from Home File tab >> click info >>then click on Protect workbook.

Baiz Banusayan
من قبل Baiz Banusayan , Accountant , Galaxy Enterprises (PVT)Ltd

very simple File tab>>>>>>>>then info>>>>>>> protect work book

Sakhi Muhammad Imran
من قبل Sakhi Muhammad Imran , Finance Manager , United Catering Co. WLL

very simple File tab>>>>>>>>then info>>>>>>> protect work book

Firas Shahadi
من قبل Firas Shahadi , Human Resources Director , SAUDI UNION

from Home File tab >> Choose info >> Protect workbook.

very fast and to the point.

thank you