What are the software application tools mostly used to analyze the DFDR data for accident investigations?

تم إضافة السؤال من قبل Arga Sileshy , Chief Engineer - A350 Fleet , Ethiopian Airlines
تاريخ النشر: 2017/03/09
Vimal Arockiaraj Grad IOSH,  SIIRSM
من قبل Vimal Arockiaraj Grad IOSH, SIIRSM , HSE Manager , Mushrif Trading & Contracting Company

Some of the Accident investigations tools are RCA, Five Why method and Fish bone analysis.