If given an opportunity, Do you prefer "Work from home" Option ? Why?

تم إضافة السؤال من قبل Kalyan P , Assistant Manager HR , Halodoc/ Sasken
تاريخ النشر: 2017/03/10
Ahmed Fawzy
من قبل Ahmed Fawzy , HR Manager , Sleepless Diligent Services.

As for my personal experience, for some professions it is a perfect idea, all you need is an internet connection. 3 in ! printer, scanner and copy machine.

you will save space and office rental.