How we can improve sales target achieving trend?

تم إضافة السؤال من قبل Raja Muhammad Nasir Kiani , Operational Manager , Meline Food Industry
تاريخ النشر: 2017/03/15
Zouaoui MAKHLOUFI
من قبل Zouaoui MAKHLOUFI , Administrator & Software Manager Integrated Management PROGRES FVE (Training and Student Life) , UNIVERSITY OF JIJEL - ALGERIA

With probability and percentage of saleEx: product 1: 50% of sale      Product 2: 70% of sale      Product 3: 11% salesProposed for the client (p2 and p3) or (p2 and p1) and finally (p1 and p3).There are methods of data mining that solve these problems