What kind od cement used for foundaion?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Project Engineer , TECHNICAL ARAB CONTRACTING GROUP
تاريخ النشر: 2017/03/21
hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

First, according to the soil report or the specifications of the building

Second, if there is no specification or soil report, it is recommended to use

Foundations and reservoirs: \\\\ Sulfate resistant sulfate and salts

Roof: Ordinary Butland Cement