What is distilled water?

تم إضافة السؤال من قبل abdul rahman ahmed , مراقب جودة , شركة المشروبات الوطنية/كوكا كولا /كابي
تاريخ النشر: 2013/10/07
abdul rahman ahmed
من قبل abdul rahman ahmed , مراقب جودة , شركة المشروبات الوطنية/كوكا كولا /كابي

be careful that water produced from "resin column also called distilled water!!!!

Mohamed Eltayeb
من قبل Mohamed Eltayeb , Process Engineer , Petroneeds Services International Co. (PSI)

basically it's water that has been heated until it vaporized then cooled again to the liquid phase, this way you get rid of the impurities because it won't vaporize