How can you calibrate the pressure sensor?

تم إضافة السؤال من قبل anas ali , electrical engineer , petrol
تاريخ النشر: 2013/10/07
حسام ناجى
من قبل حسام ناجى , testing and commissioning engineer II , SENDAN INTERNATIONAL COMPANY

تتم معايريته عن طريق جهاز للضغط معروف الرنج بتاعه واوصله بالسنسور وابدا اجيب قيمه على جهاز الضغط وليكن4 بار واشوف السينسور بيقرأ كام او خرجه كام مللى امبير وابدأ اظبط السينسور  على4 بار وبكده تمت معايرته