Do you believe that cyber crimes will become a major threat to business in the next 10 years?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2017/03/24
Ashish Agarwal
من قبل Ashish Agarwal , Office Assistant , Green light Natural energy

dear sir,

i m know and i believe me  Cyber Crimes will Become a major threat to bussiness  and become fast growing in my bussiness ...

Mohammadullah Nazafat
من قبل Mohammadullah Nazafat , Network Support Engineer , CMS IT Services Pvt Ltd

No ...Never If all of us follow Islamic science of spirituality..