What qualities a good manager should have ?

A person responsible for controlling or administering an organization or group of staff.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Aslam , Sales and Marketing Manager/Merchandiser/Digital/Social Media Marketing Manager , NEEDO SPORTS Industries
تاريخ النشر: 2017/03/26
Muhammad Fahad Fahad
من قبل Muhammad Fahad Fahad , Branch Operation Manager , NRSP Microfinance bank ltd

A good manager must have team leading quality

ben younes elassaad
من قبل ben younes elassaad , Accountant , office de la topographie et du cadastre O.T.C

A good manager must be honest