How to generate the Ageing Analysis report for Bills Receivables?

تم إضافة السؤال من قبل Razzi Haider Zaidi , Accountant , Batala General Trading LLC
تاريخ النشر: 2017/03/27
Sandeep Kelkar
من قبل Sandeep Kelkar , MANAGER FINANCE , EPRSS PREPAID RECHARGE SERVICES INDIA PVT LTD

GO TO EXCEPTION REPORT WE CAN BET BOTH BILLS PAYABLE & RECEIVABLE REPORTS

vinod kumar m g
من قبل vinod kumar m g , ACCOUNTS MANAGER , AL IDRAK INTERNATIONAL TRADING LLC

from gateway of tally Display -statement of Accounts - Outstanding reports- sundry debtors

JOJU KANDOTHPOYL
من قبل JOJU KANDOTHPOYL , ACCOUNTANT , RIDDISIDDHI BULLIONS DMCC

From Display menu  go to the exception report there overdue payable receivable

MAHBOOB AHMAD
من قبل MAHBOOB AHMAD , Chief Accountant , Multi Task Company (Chaaye Khana-Multan): Pakistan

Search filter for date would be applied i.e from which means starting date of invoice and upto ending date of invoice.