How to deal with the employees when you are in state of unconsciousness?

تم إضافة السؤال من قبل Ghulam Dustgeer , College Teaching Interns , College
تاريخ النشر: 2017/03/29
Taimur Raza Khan
من قبل Taimur Raza Khan , Manager Business Development & Finance , Arabian printing Press W.L.L

i didn;t understand your question... Unconscious mind cannot deal even with himself..