Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful. Do you agree?

تم إضافة السؤال من قبل nisreen essam , Personal Assistant , Salem Travel Agency
تاريخ النشر: 2017/04/03
nisreen essam
من قبل nisreen essam , Personal Assistant , Salem Travel Agency

yes it is true sentence..i fully agree

Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

Yes, strongly agree

Regards