When can you call yourself an architect / architecture engineer ? and what defines you ?

تم إضافة السؤال من قبل Samer Allam , Design project manager , Madaar
تاريخ النشر: 2017/04/06
AHMED MOHAMED HEDAYA ABD ELFTTAH
من قبل AHMED MOHAMED HEDAYA ABD ELFTTAH , اخصائي عقود- مستخلصات , تماس السعودية

When I find the distinctive design and unique non-abnormal society to exploit the most appropriate spaces with regard to continuity