An advertiser who uses a movie or sports star to endorse a product is trying to use power?

A. Reward

B. Referent

C. Legitimate

D. Expert

E. Influential

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co
تاريخ النشر: 2017/04/07
Febin Antony
من قبل Febin Antony , Supervisor (Engineering Contracts Unit) , Hamad Medical Corporation through Trilogostics W.L.L.

Advertiser want s to influence the users by means of the Star value.

Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

Of course it is B - Referent power which is the power of Charisma or Fame.

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Thank you. I thing answer is option B. Referent.

Abdul Rehman
من قبل Abdul Rehman , Electrical Engineer , Tamdeed Projects

Thanks for the invitation. My answer is C

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co

In my opinion - Option#B   -------------------------------------