What is aquifer types of ground water?

تم إضافة السؤال من قبل mohamed motasim , Geologist , GTC
تاريخ النشر: 2017/04/11
Tarun Kumar  Lohani
من قبل Tarun Kumar Lohani , Full Professor , Arba Minch University

Aquifers are naturally occurring subsurface zone that has the ability to store and transmit water under permanent saturated condition.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Confined and unconfined aquifers are the two types of ground water aquifers.

Muhammad Asif Hafeez Siddiqui
من قبل Muhammad Asif Hafeez Siddiqui , Construction Manager , Associate Building Consultant

an aquifer is an under ground layer of water-bearing permeable rock.rock features or unconsolidated materials(gravel,sand or silt)from which ground water can be extracted using a water well.