Primavera P6 & Prince 2 Which is most Beneficiary Software for Construction Industry ?

تم إضافة السؤال من قبل avinash voruganti , Planning Engineer , Mero Asia Pacific Engineering Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2017/04/13
Mohammed Rahmathullah khan
من قبل Mohammed Rahmathullah khan , business analyst , SAS-Systems Engineering

Primavera P6 is a Planning tool where as PRINCE2 is project management technique which can be used to carryout any Project. PRINCE2 is Project management Methadology.