What are the essential qualities required by an auditor apart from the statutory qualifications?

تم إضافة السؤال من قبل Ajit Thakur
تاريخ النشر: 2017/04/17
VEERA MOHAN AMARAVATHI
من قبل VEERA MOHAN AMARAVATHI , Regional Finance Controller , Atlas Global

Auditor has to maintain Confidentiality. Auditor must have knowledge of relevant laws requirements and thorough understanding of quality assurance, quality management principles etc.