What is the most effective opening spiel in hosting events?

تم إضافة السؤال من قبل Cynthia Mejorada- Tagud , Board Secretary and Faculty , Southern Christian College
تاريخ النشر: 2013/10/09
Alema Misilo
من قبل Alema Misilo , Officer for calibration , MIBO Komunikacije d.o.o. Sarajevo

Cinthia, spiel or SPECH ......depending on this word you should refraze your question, since answers are completley different, and can be very long