How important is Six Sigma Certification for Sales and Marketing Management Professionals ?

If so which belt is more useful/designed for Sales and Marketing ? Yellow / Green / Orange / Black or Master Black Belt

تم إضافة السؤال من قبل Suraj Abraham , Senior Sales & Marketing Manager , Hussain Al Anazi Group
تاريخ النشر: 2017/04/24
Shaik Alavudeen Amanullah
من قبل Shaik Alavudeen Amanullah , Business Development Executive , Saadi Saad Al Harbi & Partners Company

I thank the author of this question for providing me a chance to learn about Six Sigma.

Terms "set of techniques and tools for process improvement"