What is the main task of play roll in your field job and why is most important to get closer to the management?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Anwar , Lead Document Controller , Capital Metro Company
تاريخ النشر: 2013/10/09
Muhammad Azam
من قبل Muhammad Azam , Program Manager , Differnt Institutions of Pakistan

Excellent bridge require strong strings with interlinked approch so thats why require in professionalism