How to update my profile pic on bayt?

تم إضافة السؤال من قبل Nibedita Rayees Ahmad Dar , Geologist , AAM group
تاريخ النشر: 2017/04/29
Sasikumar KP
من قبل Sasikumar KP , MANAGER (CONTENT WRITING , HR tech company

How do I delete my photo from Bayt?

Raghavendra Harsha Mirmeera SHRM - SCP
من قبل Raghavendra Harsha Mirmeera SHRM - SCP , Assistant Manager - Human Resources , Intercoil International LLC

Dear Nibedita,

Go to Bayt.com >> My Workspace >> My Profile >> Add or Edit your photo.

Hope that helps