Can Co. ignore Accrual basis of acctg and just prepare its FS using a Cash Basis? Is there any Standard prohibiting a Co. to prepare a Cash Basis FS?

تم إضافة السؤال من قبل Ronaldo Moscosa CPA , Accountant , Madi Bin Askar Al Hajri Sons Co
تاريخ النشر: 2017/04/29
ahmed abdallah
من قبل ahmed abdallah , Accounting Manager , Almuneef Company for Trade, Industry, Agriculture and Contracting

Let's prepare financial statements in accordance with tax standards

Muhammad Javed
من قبل Muhammad Javed , Chief Accountant , Khushi Trading Co. LLC

No Co. can not ignore Accrual basis of accounting.