ايهما تفضل العمل على فوتو شوب 7 ام فوتو شوب 10؟

تم إضافة السؤال من قبل hesham hassan elsayad elgammal , صاحب العمل , عيـــــــــــــــــون للدعاية والاعلان
تاريخ النشر: 2013/10/09
Ahmed Abaza
من قبل Ahmed Abaza , Electical Engineer , (AlNouran Sugar Company (ANS

اتعلم علي فوتوشوب7  لانه اصعب واحد بعد كده  الباقي كله سهل  معظم الدروس الي هتلاقيها علي النت CS5

ahmed emam
من قبل ahmed emam , مدرس حاسب آلي , مدرسة سمير فهمي التجريببية

CS5

Salim Mansouria
من قبل Salim Mansouria , استاذ طلاء حروف وزخرفة , متوسطة القيقبة

المهم ان نتعلم ماهي اولويات واساسيات الفوتوشوب وهنا طبعا كلما تطور البرنامج كلما زادت المعرفة وتسهيل في العمل

Mohamed Essam
من قبل Mohamed Essam , Acting Director of Administration , Faculty Of Science - Cairo University

يتميز فوتوشوب7 بعدم توافر رفاهية cs5 وما يله من اصدارات مما يمكن المصممين من التعود وسرعة التعامل مع اى اصدار اخر ولكن طبعا كل اصدار يفيد المصممين اكثر من اضافة ادوات ومميزات

Tarek Khalifa
من قبل Tarek Khalifa , Full Stack .NET Developer , Icon Studios

I prefer CS5