What are the methods adopted for EOR management for thick Crudes ?

تم إضافة السؤال من قبل SANJAY GHOSHAL , PROJECT MANAGER , ADNOC PROJECT EPC MNC OIL & GAS
تاريخ النشر: 2017/05/05
hamoud alshamrani
من قبل hamoud alshamrani , process operator , petrochemical conversion company

by primary recovering and natural pressure of the reservoir or gravity drive oil into the wellbore