What is the difference between quality control and quality control work?

تم إضافة السؤال من قبل HADIZ MUHAMMAD ZULFIQAR ALI ZULFIQAR ALI , Qc inspector civil , Sbg saudi bin ladin group
تاريخ النشر: 2017/05/06
HUSSNI OSMAN
من قبل HUSSNI OSMAN , QC Supervisor , Well Core Facility

I can answer you that Quality Control is the physical activities applied in project or factory to maintain the quality of the product.

Quality control estimate the standard and procedure from the Quality Assurance.