What are the minimum tech skills required today to be an Engineer with future vision?

تم إضافة السؤال من قبل Haitham Shendy , R&D Technical Brand Manager , PepsiCo
تاريخ النشر: 2017/05/07
Muhammad Hayat Khan Khan
من قبل Muhammad Hayat Khan Khan , 1)Office Assistant to SITE supervisor to Assist. Manager. , MAX Pest & Janitorial Compny

First of all Confidence level with communication then Health Safety knowledge,

3rd is appearance and other multiple knowledge about technology+updates+

then after all your engineer degree accepted with Experienced.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Bachelor's degree in respective domain.