What is the importance of having a tax planning? What benefits can a company derive from this?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2017/05/13
Imran Adwani
من قبل Imran Adwani , Head of Internal Audit , Abdulla Bin Zayed Investment Group

Tax planning helps in deferring or reducing tax liability by applying relevant tax provisions. The ultimate benefit of tax planning is reduced cash outflow from the business during the assessment year.