What kind of action and remediation steps taken by the organization against well known SHAMOON and WANNACRY Ransomware cyberattack?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Zia Ur Rahman , Cyber Security Engineer , Masfufet Commercial Holding
تاريخ النشر: 2017/05/14
Noorul Huq
من قبل Noorul Huq , IT MANAGER , SERGAS International Gas Services

enable volume / file shadow copies in windows environment and enable build in wndows 10 defender exploit guard to prevent ransome ware .

Apart thirdparty tools like sophos intercept can be used.