How long do you need to get a close friend in your new job?

How long do you need  to get close friend in your new job ?

تم إضافة السؤال من قبل Esra Mohmed , مدرسة لغة انكليزية , وزارة التربية/الكرخ 2
تاريخ النشر: 2017/05/15
Jazib Arain
من قبل Jazib Arain , SEO and Front Hand Developer , Fotoenchanter

It depends on nature. If a person is introvert then it's very hard to make a close and new friend because he is not sociable and friendly while extrovert or ambivert personalities love to meet new people.