What criteria makes you stand out as an administrator in a competitive economy?

تم إضافة السؤال من قبل Muodinma Anthony , Executive Marketer , First City Monument Bank (Credit Direct LIMITED)
تاريخ النشر: 2013/10/10
Binod Timsina
من قبل Binod Timsina , Human Resources Business Partner , CG Corp Global │ Chaudhary Group

Dear Muodinma Anthony,

My confident and experience helps me to stand as an administrator. Thanks.

 Muodinma Anthony

Muodinma Anthony secretary at EFCC integrity group

Follow

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

اسف جدا لست مختصنى فى هذا المجال

واشكر سيادتكم بارسال دعوه لاجابه على السؤال

وساتابع الاجابات لاستفاده من المعلومه القيمه