For the design of component measuring 1000 mm by 500 mm, the dimensions would normally be entered at a scale of? (a) 1:1 (b) 1:2 (c) 1:5 (d) 1:10

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Project Engineer , TECHNICAL ARAB CONTRACTING GROUP
تاريخ النشر: 2017/05/17
Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

Thanks for the invite the answer scale 1:2

Drawing scale 1: 2 (one for two) means that the thing is twice as big as the drawing

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co

I guess Option B -------------------

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

My opinion Option D is the right choice.

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thanks for Invitation

Option B