كيف يتم اضافة حقل التاريخ تلقائياً في ال sql?

تم إضافة السؤال من قبل محمد عبدالباقي سنوسي احمد ال السنوسي , موظف , معهد المستقبل _ معهد اليونسكو _ شركة اكسمبلر
تاريخ النشر: 2013/10/10
Dua'a Hamed .M AlQwasmi
من قبل Dua'a Hamed .M AlQwasmi , Oracle forms and Java EE Developer , الجامعه الأردنية - The University Of Jordan

you can do  this for example :

createtable test_table (d_col datetime defaultcurrent_timestamp)

or  use a default constraint of GetDate()

Mahmoud mansy
من قبل Mahmoud mansy , Senior Manager , PricewaterhouseCoopers (PwC)

لو انك بتتكلم عن فورمز ممكن تخلى القيمة الابتدائية للمتغير الخاص بالتاريخ بيساوى الفانكشن بتاعت السيستم دايت !