How much can cost-saving a business achieve by implementing Warehouse Management System (WMS)?

تم إضافة السؤال من قبل Prabin Rai , inventory officer , bijaya motor
تاريخ النشر: 2017/05/18
Shaik Alavudeen Amanullah
من قبل Shaik Alavudeen Amanullah , Business Development Executive , Saadi Saad Al Harbi & Partners Company

It's depend on type of sector we use ...

In General trading it will be around 20 % of saving by using proper  WMS